I Vesterelven like utenfor Fredrikstad ligger Onsøy Båthavn med 300 båtplasser i en lun og beskyttet havn. Her er det god adkomst, ingen rushtrafikk og gratis parkering.

Båten ligger godt beskyttet mot uvær i Onsøy Båthavn. Sesongen er fra 15. april til 15. oktober. Havnen er godt bevoktet av vaktselskap og hver brygge er i tillegg avlåst med port og nøkkelkort. Det er god tilgang på vann og strøm.

Gressvik Marina driver og administrerer havnen, som blir kontinuerlig vedlikeholdt, utviklet og tilpasset dagens høye krav til en moderne båthavn.

Kundene i Onsøy Båthavn får tryggheten og sikkerheten som bare en fullservicemarina kan gi. Vi jobber for å sette det gode båtliv i system, og det vil vi at våre kunder skal føle tryggheten av.

Vi har båtplasser til leie med bredde fra 2,0m til 5,0m. Til store båter kan vi tilby enten longside langs helbetong flytebrygge eller langs en bred og komfortabel vikingbom. Leieprisen inkluderer vakthold, renovasjon og parkeringsplass for én bil.

Havnen har en seilingsdybde på 3 meter og god manøvreringsplass for båter opp til 65 fot.

Se havna vår her

Se prisliste

Stor båt?


ALLE storbåtplasser på D-brygga har eget strømuttak for vedlikeholdslading, inkludert i prisen!

I Onsøy Båthavn har vi seilingsdybde på 3m og god manøvreringsplass for båter opp til 65 fot. Havnen ligger i et lunt og beskyttet område. Bryggene er avlåst med bryggeport og nøkkelkortsystem. I sesongen fra 15. april til 15. oktober er havnen bevoktet av vaktselskap.

Til store båter kan vi tilby enten longside langs helbetong flytebrygge eller langs en bred og komfortabel vikingbom. Leieprisen inkluderer vakthold, renovasjon og parkering.

Gressvik Marina Service har krankapasitet for båter opp til 35 tonn og 65 fot. Her kan båter tas på land for vårpussen, vi kan tilby vinterlagring på uteplass, i kaldt lager eller i varmt lager.

Kundene i Onsøy Båthavn får tryggheten og sikkerheten som bare en fullservicemarina kan gi. Vi jobber for å sette det gode båtliv i system, og det vil vi at våre kunder skal føle tryggheten av.

Båten ligger godt beskyttet mot uvær i Onsøy Båthavn. Sesongen er fra 15. april til 15. oktober. Havnen er godt bevoktet av vaktselskap og hver brygge er i tillegg avlåst med port og nøkkelkort.