Den idylliske havnen ved kontor/salgshall på Bruket 19 ligger lunt med pent opparbeidede uteområder i stille omgivelser. Båthavnen er i umiddelbar nærhet til alt man har behov for i gangavstand eller ved hjelp av gratis byferge. Gressvik Torg ligger bare en kort spasertur unna gjennom hyggelige bakgater hvor du blant annet finner spisesteder, matbutikk, cafe, apotek, interiør-, sko- og klesbutikker. Byfergen har hyppige avganger som går til Gamlebyen, Værste og Sentrum. Dette er kvaliteter ved havnen samtidig som den ligger sentralt og med fine utseilingsmuligheter i alle værforhold. Det betyr at seilingsleden gjennom sentrum av Fredrikstad og ut Østerelven kan benyttes som alternativ sjøvei til blant annet Hvalerøyene.

I havnen på Gressvik Marina har vi 40 plasser fordelt på faste brygger, longside og ved betongflytebrygger. På de faste bryggene er det fortøyningsbommer, og betongflytebryggene har fortøynings- og gangbare bommer. Plassene har bredde fra 3 – 5 meter. Det er god tilgang til strøm og vann på alle plassene.

Vi tilbyr båtplassleie på kontrakt uten innskudd. Vi har sesong fra 15. april til 15. oktober. Inkludert i leien er det tilgang til toalett, vann, renovasjon og 1 parkeringsplass for personbil per båtplass.

Fredrikstad Gjestehavn, på denne siden av Værstebroa har drivstoff.

Vesterelven er i utløpet til Glomma med tilførsel av ferskvann. Det betyr at vi har brakkvann som fører til lite groe og korrosjon på kjølesystem.

Her finner du oversiktskartet over havna i Gressvik Marina.

Se våre båtplasser på finn.no

Her finner du oversiktskartet over havna i Gressvik Marina.

Gressvik Marina AS