Den idylliske havnen ved kontor/salgshall på Bruket 19 ligger lunt med pent opparbeidede uteområder i avlåste stille omgivelser. Båthavnen er i umiddelbar nærhet til alt man har behov for i gangavstand eller ved hjelp av gratis byferge. Gressvik Torg ligger bare en kort spasertur unna gjennom hyggelige bakgater hvor du blant annet finner spisesteder, matbutikk, cafe, apotek, interiør-, sko- og klesbutikker. Byfergen har hyppige avganger som
går til Gamlebyen, Værste og Sentrum. Dette er kvaliteter ved havnen samtidig som den ligger sentralt og med fine utseilingsmuligheter i alle værforhold. Det betyr at seilingsleden gjennom sentrum av Fredrikstad og ut Østerelven kan benyttes som alternativ sjøvei til blant annet Hvalerøyene.

I havnen på Gressvik Marina har vi 40 plasser fordelt ved fastebrygger, longside og ved betongflytebrygger. På de fastebryggene er det fortøyningsbommer, og betongflytebryggene har fortøynings- og gangbare bommer. Plassene har bredde fra 2.5 til 5,10 m. Det er god tilgang til strøm og vann på alle plassene.

Vi tilbyr båtplassleie på kontrakt uten innskudd. Vi har sesong fra 15. april til 15. oktober. Inkludert i leien er det tilgang til toalett, vann, renovasjon og 1 parkeringsplass for personbil per båtplass.

Fredrikstad Gjestehavn, på denne siden av Værstebroa har drivstoff.

Vesterelven er i utløpet til Glomma med tilførsel av ferskvann. Det betyr at vi har brakkvann som fører til lite groe og korrosjon på kjølesystem.

Her finner du oversiktskartet over havna i Gressvik Marina.

Se våre båtplasser på finn.no

Her finner du oversiktskartet over havna i Gressvik Marina.

Gressvik Marina AS