Gressvik Marina AS

Vi fremstår i dag som en moderne fullservice marina, godt rustet til å møte dagens høye krav til kompetanse, miljø og kvalitet.

Vi er i dag 12 ansatte og med lang erfaring står vi klare til å møte utfordringene i en krevende og spennende bransje.

Les mer

Gressvik Marina Service:

I butikken finnes et rikholdig utvalg av kvalitetsprodukter. Nye motorer, reservedeler til Yanmar, båtpleieprodukter og maritim elektronikk er noe av det vi kan tilby. Verkstedet utfører reparasjoner og service, motorbytte og oppgraderinger, plast og skrogreparasjoner samt konservering, klargjøring og båtpleie.

Les mer

Onsøy Båthavn:

I Vesterelven like utenfor Fredrikstad ligger Onsøy Båthavn med 300 båtplasser i en lun og beskyttet havn. Her er det god adkomst, ingen rushtrafikk og gratis parkering. Kundene i Onsøy Båthavn får tryggheten og sikkerheten som bare en fullservicemarina kan gi.

Les mer

Fagkunnskap gir trygghet

Vårt mål er å skape varige kunderelasjoner basert på trygghet, tillit og troverdighet. Dette krever mer enn å kun levere kvalitetsprodukter til avtalt tid. Positivitet, initiativ og genuin interesse for faget, er derfor egenskaper vi verdsetter høyt hos våre samarbeidspartnere og ansatte. Med fokus på konstruktive samarbeid og og evne til nytenkning skal vi kontinuerlig bidra til å styrke vår egen og bransjens kompetanse.

“Vår verden” – der land møter hav – synes vi er den vakreste. Vi tar vårt ansvar for å ta vare på og bevare “vår verden” til det beste for oss alle. Vi kildesorterer, avfallshåndterer og tenker miljø når vi jobber.

Problemfritt båthold for den kvalitetsbevisste

Vi ønsker at du som båteier skal bruke fritiden på sjøen, med en driftsikker og velholdt båt. Vårt mål er å skape båtglede i sommersesongen, etterfulgt av en bekymringsløs vinter.

Hos oss får du et komplett tilbud hele året – inkludert både båtplass, innendørs lagring, service og reparasjoner. Vi vet at våre kunder setter pris på ordnede forhold og god service. Dette holder våre ansatte og samarbeidspartnere skjerpet og fokusert mot vårt felles mål.

Vår historie

Gressvik Marina AS ble etablert i 1972


På stø kurs siden 1972

Gressvik Marina AS ble etablert i 1972 og er en av landets eldste operative marinaer. Etter noen år med aktivitet kun i sommerhalvåret, ble det i 1980 besluttet å utvide til et helårs fullservicekonsept.

Tidligere Onsøy Marina ble kjøpt i 1994 og lagt i et eget selskap – Onsøy Båthavn AS – med ansvar for bryggeplasser for båter opp til 65 fot. Onsøy Båthavn AS har i dag 300 båtplasser i beskyttet og lun havn.

Overtagelsen av Marin Elektro AS i 2011, som er navneendret til Gressvik Marina Service AS er den seneste store hendelsen i utviklingen av vårt fullservicekonsept. Vi har med dette også blitt et sentralt Yanmar salgs og servicesenter i Ytre Oslofjord.

Fra Marin Elektro AS til Gressvik Marina Service AS.

Klemsdal Eiendom AS har i en årrekke drevet båtsalg og marinadrift gjennom datterselskapene Gressvik Marina AS og Onsøy Båthavn AS. I 2010 ble Marin Elektro overtatt av KE- gruppen og er nå navneendret til Gressvik Marina Service AS. Fra samme tidspunkt vil all marinadrift i KE- gruppen bli samlet i nye, renoverte og ombygde lokaler på Odden med adresse Bruket 37.

Gressvik Marina Service AS vil fortsatt ha fullt fokus på Yanmar-agenturet med tilhørende motorsalg, delelager og serviceverksted. Renoveringsarbeidene vil gi oss et moderne og godt utstyrt verksted, nytt delelager og ny butikk med kontorfasiliteter.

Gressvik Marina AS


350 båtplasser i skjermede og bevoktede havner på Bruket og Ålekilene med moderne flytebrygger fra SF Pontona.

Båtlagring ute på avlåste områder med belysning, vann og strøm, samt vinterhavn.

5.500m2 kaldt og varmt lager for båter opp til 65 fot og 35 tonn

Båthåndtering med Marine travellift, kraner, trucker og hydrauliske båtvogner

Moderne båt- og motorverksted

Klemsdal Eiendom – KE- gruppen

Klemsdal Eiendom AS – KE- gruppen er eiendoms og holdingselsskapet. Selskapene i KE- gruppen er:

  • Gressvik Marina AS
  • Onsøy Båthavn AS
  • SF Pontona Norge AS
  • SF Marina System International AB

Gressvik Marina AS
Onsøy Båthavn AS